Hiányzik egy szoftvere?
 
  Windows Live Mail

A Microsoft ingyenes e-mail programja az Outlook Express programból. A Windows Live Mail a Microsoft következő generációs e-mail programja.

Windows Live Mail

Számos, az Outlook Express programban már megismert szolgáltatást, valamint további újításokat tartalmaz. A használatával egy helyen kezelhető több e-mail fiók, és közvetlenül elérhetők a Windows Live rendszer egyéb elemei, például a Spaces és a Messenger szolgáltatás.
Különböző e-mail fiókjait (például Hotmail, Gmail vagy Yahoo!*) egyetlen programból érheti el. A Windows Live Mail naptár használatát is biztosítja. A Mail szolgáltatás együttesen kínálja az Outlook Expressz egyszerű használhatóságát és a Windows Live sebességét.
A levélszemét- és vírusszűrők az összes e-mail fiókra alkalmazhatók, és a program figyelmezteti, ha egy e-mail üzenet megtévesztő szándékúnak tűnik. A „Törlés és letiltás" gombra kattintva pedig végleg lesújthat a beérkezett üzenetek között megjelenő kétes e-mail üzenetek küldőire.

 

Hivatalos oldal: www.download.live.com

 

 

Képek


 

 

 

Kulcsszavak: windows live mail, levelezés, levelezőprogram, szoftver, letöltés, download, program letöltés, ingyen, free